The Power of Karma

Door Luuk1983 op dinsdag 17 maart 2009 10:04 - Reacties (7)
Categorie: Overige toelie, Views: 2.352

Beste mede-tweakers,

Ook ik heb dankzij de nieuwe regels van Tweakers mijn Karma kunnen gebruiken om een blog te beginnen. Eigenlijk is dit redelijk toeval. Ik denk er al langer aan om een blog te beginnen en bijbehorende Tweakers Full abonnement te nemen, maar dat is uiteraard niet meer nodig! Met ongeveer 57.000 karma had ik ruim voldoende om de blog functie te kunnen activeren.

Als eerste wat kort over mijzelf. Ik ben Luuk en 25 jaar. Ik werk nu een jaar of 7 met het .NET platform van Microsoft, waarvan nu 4 jaar bij een klein bedrijf in het centrum van Nijmegen. Ik ben vooral bezig met websites en webapplicaties al dan niet in combinatie met ons eigen CMS of het CMS van Sitecore.
Professioneel ben ik vooral bezig met software, als hobby ben ik ook regelmatig in de weer met hardware. Al mijn computer bouw ik zelf en er wordt dan ook regelmatig nieuwe hardware aangeschaft, hoewel dit op het moment even wat minder is. Ik houd van gadgets en electronica.
Verdere interesses van mij zijn Star Trek en Sci-Fi in het algemeen, films en gezellig naar de kroeg met vrienden.

Zoals ik al aangaf wilde ik al langer een blog beginnen. Ik ben wel vaker super enthousiast (of hevig teleurgesteld) als een klein kind als ik weer eens nieuwe hardware of software heb. Of als ik een truukje uitgevonden heb in .NET of Sitecore dat super handig is waarvan ik het bestaan nog niet afwist ben ik daar nogal trots op. Wat beter om dit te delen met andere computer enthousiastelingen!

Verwacht geen hoogstaande verhalen of super lange posts, maar verwacht wel post waar je IETS aan hebt. Ik ben niet van plan om maar zo alles op mijn blog te pleuren, maar wel iets toe te voegen aan het blog gebeuren op tweakers. Dit kan natuurlijk in de vorm van een column, een (korte) review of gewoon een klaagzang.

Ik zal mijn layout nog eens goed onder handen gaan nemen om een aparte uitstraling te geven, maar daar heb ik voorlopig geen tijd voor. In ieder geval veel leesplezier in de toekomst!

Volgende: Verbeteringen in Windows 7 Media Center 03-'09 Verbeteringen in Windows 7 Media Center

ReactiesDoor Tweakers user riezebosch, dinsdag 17 maart 2009 10:14

Ik hier zit met dezelfde overweging, maar misschien toch maar is een blog bij mijn werkgever aanvragen... :)

Door Tweakers user veldmuis, dinsdag 17 maart 2009 10:58

Verwacht geen hoogstaande verhalen of super lange posts, maar verwacht wel post waar je IETS aan hebt.
Dit kan natuurlijk [...] gewoon een klaagzang.
Ohja.

Door Tweakers user Leftblank, dinsdag 17 maart 2009 11:39

Yet another fipo, nouja, welkom enzo ;)

Door Tweakers user tw3akfr3ak, donderdag 19 maart 2009 02:52

Ik ben benieuwd naar je volgende blogs :)

Door Tweakers user Demo, donderdag 19 maart 2009 15:38

Kom je uit Brabant, of gebruiken ze het woord toelie ook in andere provincies? :P

Door Tweakers user Luuk1983, donderdag 19 maart 2009 21:46

@Demoniac
Nee ik kom niet uit Brabant, hoewel Wijchen wel heel dicht tegen Brabant aan ligt. Ik heb geen idee hoe ik nou weer bij toelie kom. Volgens mij zijn vrienden er een keer mee begonnen en ik vind het zo lekker klinken :P Alles kan je toelie noemen, heerlijk!!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.