Ode aan het vergezicht

Door Luuk1983 op vrijdag 21 augustus 2009 11:13 - Reacties (6)
Categorie: Software, Views: 2.710

Het was begin 2007 toen ik je voor het eerst ontmoette. Het kwam niet als een verassing; onze ontmoeting zat er al enkele maanden eraan te komen. Deze eerste ontmoeting verliep redelijk vlekkeloos, maar wel nog wat onwennig. Ik had je echter vrij snel in de armen gesloten. Best vreemd eigenijk. Ik had weinig tijd gehad om afscheid te nemen van degene wiens plaats je nu inneemt.

Helaas was niet iedereen te spreken over je. Ik kreeg het idee dat ik me wel vaker dan eens moest verdedigen naar jou toe. Niet iedereen kon aan je wennen. En nou deed je wel wat dingen fout, ik was ervan overtuigd dat alles in orde zou komen. Het was dan ook erg vervelend toen een aantal vrienden van me je gewoon lieten vallen. Deze vrienden waren niet over je te spreken en vonden dat ik nooit je voorganger had moeten laten vallen.

Ik was trots op je toen je eindelijk kon toegeven dat niet alles even lekker liep, dat je eraan moest werken om je potentie te benutten. Een aantal kennissen die je terug hielden in deze potentie heb je de waarheid verteld. Stuk voor stuk hebben ze beloofd je beter te steunen en er voor je te zijn. Stukje bij beetje begon je uit het dal te kruipen, je problemen op te lossen. Langzaam aan begonnen mensen zich tot je aan te trekken. Helaas waren er ook een aantal mensen die na de eerste slechte ervaring je geen tweede kans wilden geven. Helaas...

Al met al zijn we nu ruim 2,5 jaar samen. Het zijn goede en slechte tijden geweest, maar uiteindelijk zijn we onafscheidelijk. Je hebt het voor elkaar gekregen om je voorganger te evenaren. Jammer dat het voor sommige mensen te laat is. Sommige blijven in het verleden hangen, anderen zijn nu aan het flirten met je dunnere, jongere familielid. Maar ik niet. Ik blijf je trouw. En dat mag ook wel. Ik heb tenslotte fucking veel geld voor je betaald, Windows Vista.

Volgende: [Visual Studio 2008] TODO: comment 09-'09 [Visual Studio 2008] TODO: comment
Volgende: Nieuwe phone: Nokia E66 07-'09 Nieuwe phone: Nokia E66

Reacties


Door Tweakers user Peter 1981, vrijdag 21 augustus 2009 11:16

Haha, wat een leuk verhaal!

Door Tweakers user eXisTa, vrijdag 21 augustus 2009 11:24

Heerlijk stukje om te lezen! Uiteindelijk flirt ik graag met de jongere familieleden.

Door Tweakers user MeneerG, vrijdag 21 augustus 2009 11:36

Doe mij je jongere zusje maar.

Door Tweakers user Greyh0und, vrijdag 21 augustus 2009 12:49

HAHA! Ik had al meteen door dat het niet over een persoon ging (ik dacht dat je het misschien over een Foto toestel of een telefoon had :P )

[hier stond een regel tekst over hoe ik Win7 beter vind dan Vista, maar toen kwam ik erachter dat deze blog hier natuurlijk niet over gaat.]

Ik wens Luuk1983 veel geluk met zijn Vista en dat ie nog lang goed mag werken :)

Door Tweakers user Luuk1983, vrijdag 21 augustus 2009 13:38

Weet je wat het is, ik vind het jammer dat mensen zo'n hekel aan Vista hebben gekregen en Windows 7 de hemel in prijzen. Ja ik vind Windows 7 ook wel wat relaxter dan Vista in een paar dingen, maar met SP2 doet Vista helemaal niet zoveel onder aan Windows 7. En ik heb deze licentie van Vista en zolang ik deze PC heb ga ik niet over op Windows 7. Bij een nieuwe PC komt natuurlijk wel Windows 7 erop. Maar ik ben behoorlijk tevreden met Vista :)

Door Tweakers user Thorchy, vrijdag 21 augustus 2009 15:12

Prachtig geschreven! Leest lekker weg. :)

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.